Sondaj cu supărare: Liderul PSD Bihor, Ioan Mang, s-a ofuscat pe prefectul Claudiu Pop  

O nouă sămânţă de nemulţumire a încolţit la vârful PSD Bihor săptămâna trecută, pricina fiind o dezvăluire a BIHOREANULUI.

Mai exact, articolul despre sondajele făcute în Oradea, separat, pentru primarul Ilie Bolojan şi pentru prefectul Claudiu Pop, care îl dau pe actualul edil cu aproape 70% din intenţiile de vot ale orădenilor, iar pe Pop pe locul următor, cam cu 17%, ba chiar posibil favorit într-o eventuală competiţie cu actualul viceprimar liberal Mircea Mălan.

Deşi acest din urmă detaliu în mod normal trebuia să-l bucure pe liderul PSD Bihor, indicând şansa măcar teoretică a unui tovarăş social-democrat de a câştiga, în premieră, Oradea, faptul că prefectul şi-a făcut sondaj i-a stârnit lui Ioan Mang supărarea.

Atât din cauză că nu avusese habar de sondaje, cât şi pentru cele doar 3% din intenţiile de vot ale orădenilor din dreptul numelui său, adică mult sub cota partidului, situată pe la 20%. Bihorel îi sugerează însă liderului judeţenei PSD să aibă curaj să se bage în cursa pentru Primărie dacă chiar se crede mai tare.

Sau te pomeneşti că nici el nu prea crede în el însuşi după cât de mult a „sprijinit” proiectele oraşului?…


*
*