Electrica va trece la ora de iarnă la vară

Păi ce, numai edilii să fie surprinşi că iarna se întâmplă să ningă în România? Cei de la Electrica de ce să nu fie surprinşi de trecerea la ora de iarnă, că doar cutuma asta există doar de vreo 40 de ani…

Oradea a reuşit să fie scăldată în beznă timp de o oră până ce un slujbaş de la Electrica a apăsat pe un bumb şi ne-a luminat pe toţi.

Adevărul este că dacă tot nu au cetăţenii căldură şi apă caldă, la ce le mai trebuie lumină? Nici nu mă mir că la aşa condiţii nici măcar refugiaţii de război din Siria nu ar putea rezista.

Iată cu ce mai pot fi surprinşi bihorenii:

  1. Ţăranii din Bihor sunt surprinşi de cei patru mari duşmani ai agriculturii: iarna, primăvara, vara şi toamna.
  2. Ţăranii din Oradea sunt surprinşi de camerele de supraveghere cum distrug coşurile de gunoi.
  3. Pompierii de la CET sunt surprinşi că au fost angajaţi pentru a stinge incendiul, deşi ei sunt din Brăila şi drumul până aici e destul de lung.
  4. Bodiguarzii din Surduc care păzesc Cetatea sunt surprinşi că trebuie să ţină uşile deschise, deşi ei au fost anunţaţi de superiori că orădenii vor pătrunde în incintă peste metereze.
  5. Constructorii de la aquapark sunt surprinşi că trebuie să termine lucrarea anul acesta, şi încă folosind materialele prevăzute în proiect.
  6. Beţivii din oraş sunt surprinşi că nu mai pot trece Podul Ladislau decât dacă-l molestează pe paznic.
  7. Cetăţenii din Rogerius sunt surprinşi că au apă caldă doar la plămâni sau genunchi.
  8. Slujbaşii de la Electrica sunt surprinşi că iarna nu-i ca vara şi se întunecă mai repede.

*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale