Soltănel, pe fărăşel: Secretarul Județului, Carmen Soltănel, pe lista neagră a lui Mang și PSoltănel, pe fărăşel: Secretarul Judeţului, Carmen Soltănel, pe lista neagră a lui Mang şi Pásztor

Secretarul judeţului, Carmen Soltănel, a picat şi ea în dizgraţia barosanilor din fruntea Consiliului Judeţean, elnők-ul Pásztor Sándor şi vicepreşedintele Ioan Mang.

Motivul este că din vară funcţionara formulează tot mai multe obiecţiuni la proiectele de hotărâri iniţiate de şefii instituţiei, dând avize de nelegalitate, ba chiar susţinându-le inclusiv în şedinţele de plen.

Ca primă măsură de retorsiune, cele două eminenţe cenuşii au decis s-o sancţioneze pe „rebelă” luându-i maşina de serviciu, un VW Passat, atribuită pe vremea lui Alexandru Kiss, pentru a o da PSD-istului Felix Cozma, recent uns în fruntea Asociaţiei Ecolect.

Mai mult, Bihorel a aflat că Soltănel urmează să fie forţată să renunţe la funcţie, fie declarând-o vinovată în cazul deja celebru al orfanei lăsate să plece în vacanţă astă-vara în America, „dosar” în care e vânat şi şeful DGASPC Călin Puia, fie şicanând-o până se satură.

Deja i s-ar fi găsit şi succesorul, Fenesi Tibor, şeful fantomaticei Direcţii Social Comunitare a Judeţului, evident, om de încredere. Nu foarte înzestrat, dar ce mai contează, la aşa echipă?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Konsilieru | 23 noiembrie 2017 10:45

    Ei, sa nu ii plangem de mila. Lipsa de pregatire (vezi notele luat ela examenele pentru magistratura) si lipsa de caracter (modul absolut de grobian in care se comporta cu colegii, superioritatea afisata tot timpul) tot trebuiau sa se vada odata si odata. Desigur cat timp le-a sevit politrucilor (indiferent de partid) aceste „calitati” au fost trecute cu vederea. cat despre masina, gurile rele spun ca i-a fost luata datorita faptului ca in numeroase randuri aceasta a fost condusa ba de sotul doamnei ba de fiul dansei…..(tot asa, cat a servit, nu s-a vazut). Am insa o intrebare: ce face „soferul” doamnei, Ionut Ban. Acum ca nu mai are rol de sofer se va intoarce la serviciul la care este sef si unde nu are nici macar birou, sau nu?