Sexy dăscăliţa: O învăţătoare de la Şcoala Bălcescu pozează provocator pe Facebook

Bihorel vă recomandă să evitaţi în perioada următoare zona Şcolii Gimnaziale Nicolae Bălcescu, deoarece este foarte posibil să se aglomereze cu tătici dornici să-şi înscrie copiii aici. Nu neapărat pentru reputaţia acestei şcoli, ci sperând că vor nimeri în clasa învăţătoarei Vasilica Chiş Ienei.

Cunoscută şi cu numele de cântăreaţă Alissa, acesta a postat săptămâna trecută pe Facebook o poză ce stârneşte imaginaţia oricărui bărbat.

Doamna învăţătoare s-a fotografiat în costum de baie, călare pe un cauciuc uzat aruncat pe marginea unei ape, privind spre zare.

Vasilica a explicat că imaginea face parte dintr-o serie de fotografii făcute pentru un pictorial profi, fără să mai explice şi ce fel de pictorial este. Aşa că, printre zeci de like-uri şi comentarii de apreciere, dăscăliţa a fost întrebată dacă nu cumva pentru Playboy a pozat.

Femeia neagă că ar avea astfel de gânduri, ba chiar sugerează că poza este cât se poate de normală. Bihorel îi dă dreptate, puţine sunt femeile din Oradea care nu s-au pozat în costum de baie călare pe un cauciuc de tractor!


*
*