Serenada lui Shutz: 12 ani de puşcărie pentru prietena lui Dana Năstase

Legea compensaţiei spune că, pe măsură ce înaintezi în vârstă, pierzi un dinte dar câştigi o dioptrie. Cam de asemenea compensaţii au avut parte şi orădenii.

Dacă nu au fost în stare să construiască o autostradă care să ne unească cu ţara, politicienii s-au gândit totuşi să facă ceva pentru noi. Aşa că au desfiinţat serele.

Au găsit o tipă paraşutată din judeţul Dolj, pe numele ei Maria Schutz, care în afara numelui nemţesc şi a  tupeului nemărginit, mai avea o mare calitate: ca mare pesedistă, era prietenă cu Dana, nevasta premierului Adrian Năstase.

După ce a lăsat o grămadă de datorii la Primărie, CET şi Finanţe, doamna Schutz ne-a scos din cap şi serele, care au fost „transhumate” bucată cu bucată de ţiganii din Strehaia. Pentru asemenea bravuri cucoana a fost încălţată, acum, cu 12 ani de puşcărie, de Tribunalul Bihor.

Cum însă tocmai ce au venit ai ei din nou la putere, aştept cu interes sentinţa definitivă. N-ar fi exclus ca judecătorii din Capitală să-i găsească ceva herpes, vreo bubă, câteva riduri, care să o împiedice să ajungă după gratii.


*
*