Senzaţional! Am descoperit un controlor OTL care nu ia şpagă

După cum aţi aflat deja, 8 din cei 23 de controlori OTL au fost priponiţi pe motiv că iau şpagă de la călătorii prinşi fără bilet. Eu cred că asta e o veste bună pentru că, iată, totuşi, există şi oameni cinstiţi. Sau poate numai neprinşi încă.

Cert este că am găsit un controlor care nu ia şpagă. Şi asta pentru că în perioada organizării flagrantelor omul a fost în concediu. Cum problemele cu controlorii sunt vechi şi dureroase, eu aş propune câteva măsuri, ca lucrurile să intre în normal.

  1. Controlorii să vină la serviciu în pielea goală, ca să nu aibă unde ascunde banii primiţi ca mită.
  2. La intrarea în schimb să primească picături de ochi, pentru că trebuie să fii orb să nu vezi că toţi ţiganii circulă fără bilet.
  3. Controlorii să fie selectaţi şi angajaţi după sănătosul principiu ”Aici carte nu se cere / Prost să fii, să ai putere”.
  4. Săptămânal vor urma cursuri de bune maniere, glume de autobază şi sudalme în două limbi de circulaţie locală.
2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Manu | 18 decembrie 2015 22:34

    Sa ii dea 100 de lei si friptura

  2. >> Postat de Eugen | 16 aprilie 2013 16:05

    Bihorele, sunt student in Cluj si ai sa te miri dar aici toti tiganii isi fac bilet, fiecare constiincios intra in autobus/tramvai si isi face biletul, nu exista sa negociezi cu controlorii, iar acestia din urma au o norma e 6 amenzi/procese verbale pe zi