Forţoşii Bihorului: Cum i-a pus Ciprian Sora la punct pe oamenii lui Grecu

Cunoscutul luptător K1 Ciprian Sora, ajuns la Oradea pentru meciul prietenului său Alexandru Lungu, a avut parte şi el de oleacă de acţiune, dar nu în ring, ci în clubul Bali, păzit de firma Bank Security, a celebrului Mihai Gabor, alias Grecu, cunoscut adversar al lui Lungu.

La sosirea lui Sora, localul era burduşit, ca-ntotdeauna, cu hoaverii lui Grecu, între care şi Marius Lazăr, zis Ciobanu’, cunoscut bătăuş nu doar prin Bihor, ci şi prin împrejurimi, pe unde mai e trimis la împărţit “capace” cu pumnii sau ranga.

Văzând că “fratele” duşmanului cutează să calce pragul clubului în care se credeau stăpâni, Ciobanu’ şi ortacii lui s-au făcut foc şi pară, provocându-l pe sportiv cu diverse comentarii.

Sora, agasat de bâzâitul caftangiilor, i-a întrebat pe şleau: “Vreţi să mă bateţi? Vă arestez pe loc!”, ştiut fiind că el este legitimat la clubul Dinamo şi totodată subofiţer în cadrul Poliţiei Române.

Forţoşii Bihorului au luat poziţia ghiocelului, grăbindu-se să-şi ceară scuze pentru “neînţelegere”, semn că atât neuronii cât şi muşchii lor au fost loviţi la coarda sensibilă.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Calin | 17 aprilie 2013 09:06

    informati-va mai bine,nu e subofiter,e chiar ofiter,mai exact subcomisar in M.A.I,acum 3 ani cand l-am cunoscut,intre timp poate a mai avansat.E plina lumea de „smardoi” care se cred mai cocosi decat altii,dar numai cand au spatele asigurat de inca 10 batausi.altfel,sunt niste mielusei.Stima pentru Ciprian Sora,unul dintre cei mai seriosi sportivi pe care i-am cunoscut.

  2. >> Postat de nadsdas | 16 aprilie 2013 21:23

    :)))) sunteti niste zdrente care mintiti lumea :)))