Senatoarea bipedă Rozi Biro l-a imunizat pe puşcăriabilul Dan Şova

În Senatul României, care a ajuns o extensie a penitenciarului Rahova, se petrec lucruri care lejer pot intra la categoria: favorizarea infractorului. DNA-ul a cerut încuviinţarea arestării domnişoarei, rectific, domnului Dan Şova, băiatul acela cu multe carioci care dădea autostrăzi la tot cartierul.

Ei bine, prietenul lui Ponta a fost apărat cu pieptul şi bilele de gealaţii săi, care ar fi fost deprimaţi să vadă că unul de-al lor ar putea ajunge la bulău.

Interesant este că printre cei care au votat pentru imunizarea lui Şova se numără şi doamna Rozalia Biro, cunoscută şi sub numele de Bipeda.

Există trei variante care ar explica votul doamnei Biro în favoarea lui Şova. Una dintre ele este aceea că senatoarea s-a încurcat în bile, chiar dacă erau doar două. Cea de-a doua variantă ar fi aceea că a vrut să-i întoarcă serviciul pentru imunitatea lui Laszlo Borbely. În fine, ar mai exista o variantă. N-ar fi exclus ca doamna Biro să fi avut impresia că pe Dan îl cheamă Şoha, nu Şova, şi – ca atare – a crezut că este maghiar.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de dezso | 27 martie 2015 18:15

    sa mearga cu sova.