50 Shades of Oradea: Cum sunt ademeniţi orădenii la petrecerile de swingeri

Primul club de swingeri din Oradea, denumit Purple Swing, promovat şi de ex-prezentatoarea unor emisiuni TV de tip concurs, Adela Lupşe, continuă seria petrecerilor începute de Valentine’s Day.

Fără a da detalii despre cum şi unde se petrec întâlnirile, tocmai pentru a asigura anonimatul amatorilor de schimburi de parteneri de sex, organizatorii anunţă mereu, pe site-ul propriu, noi întâlniri.

Cum însă orădenii sunt reticenţi, „peţitorii” au apelat la noi tertipuri pentru a-i ademeni. Unul dintre ele este trimiterea de mesaje telefonice care îndeamnă posibilii muşterii să-şi rezerve cât mai rapid un loc la petreceri, pentru că acestea sunt limitate, ba profită şi de popularitatea filmului cu scene sado-maso „50 Shades of Grey”, numindu-şi următoarea petrecere, programată pe 28 martie, „Cele 50 de umbre Purple”.

Când aude de swingeri, Bihorel îşi aduce aminte de bancul cu tipul care îl cheamă pe un amic cu nevastă-sa la o partidă de sex în grup şi, întrebat fiind câţi muşterii sunt, răspunde că deocamdată doar ei trei.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de j | 27 martie 2015 10:04

    si adela participa?