Şeful Federaţiei Patronilor a făcut nunta fiicei sale la Hanul petrolistului Attila Racz (FOTO)

Am auzit că a fost o nuntă ca-n poveşti în care nimeni nu s-a făcut de poveste. Din start vreau să spun că toaletele au fost superbe, curate, frumos mirositoare şi cu hârtie igienică din belşug.

Cum nunta a fost ţinută noaptea, nu s-a mai servit meniul zilei, ci meniul serii. Cei prezenţi, la fel ca şi cei absenţi, sunt de acord că de departe aceasta este nunta cincinalului.

Cel mai mult mi-a plăcut de preşedintele Federaţiei Patronilor, domnul Puiu Lucian, care arată suficient de bine să poată fi confundat, la orice nuntă, cu mirele. Pentru că şi aşa are destule belele, patronul localului a cerut ca mireasa să nu fie furată că nu are chef să se trezească cu potera pe cap.

Nunta a fost animată şi de un ansamblu folcloric, asta probabil pentru socrul mic, care pe vremea când activa în fotbal avea de furcă, în deplasările prin Moldova, cu folcloristele lui nea Pinalti.

Vă spun sincer că m-am simţit bine chiar dacă nu am fost invitat la nuntă şi le doresc tinerilor miri, pe lângă casă de piatră şi geamuri de termopan, garaj plin cu maşini, piscină-n curte şi o grădiniţă de copii.

6

*
*