Sandor și Ianoș sunt băieți buni. De plată!


Pentru ilegalitățile comise de la destituirea lui Daniel Vulcu, directorul Teatrului Regina Maria, Sandor Pasztor și Mang Ianoș trebuie să plătească daune de peste 20 de mii de euro. Bașca să-l repună pe Vulcu în postul de director.

Justiția a constatat că celebrele comisii de evaluare a activității managerului au fost niște glume proaste, populate cu „specialiști” care n-au văzut cum arată un teatru nici măcar pe dinafară. Așa a ajuns alde Bunoiu, acum membru USR, și un gurist de pe la Zalău, Iancu Sălăjanu, să-și dea cu presupusul referitor la activitatea unui manager din teatru, numai pentru că PSD-ul le ordonase să-l pice.

Buba este însă și mai mare. Nu neapărat pentru că Ianoș și Sandor vor cere ca banii să fie dați din buzunarele contribuabililor, ci și pentru că de un an și jumătate, actualul director, Elvira Rîmbu, lucrează nelegal, pentru că interimatul nu putea dura decât șase luni.

Să vezi ce iureș va fi când Curtea de Conturi va stabili că toate semnăturile sunt ilegale și cheltuielile trebuie imputate!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 19 noiembrie 2019 12:32

    Se va juca o „Noapte Furtunoasa” la teatru din Oradea. Macar de s-ar procopsi pe linga niste amenzi usturatoare, platite din buzunarele proprii de cei doi mahari, si cu niste palme peste obrazul mult prea gros.