13 observații despre confruntarea electorală

 1. Elevii meditați gratuit de Dăncilă și-au cerut banii înapoi ca să aibă cu ce veni acasă de la culesul căpșunilor.
 2. Singura acuzație care i se poate aduce lui Iohannis în mandatul trecut este cea de braconaj pentru că a ucis niște elefanți roz într-o ședință de Guvern.
 3. PSD va organiza un Cex pentru stabilirea ariei cercului.
 4. Singurul reproș pe care și l-a făcut Iohannis a fost că nu are nimic să-și reproșeze.
 5. Vasilica Dăncilă a întărit faptul că în decembrie va vorbi perfect limba engleză. Decembrie anul trecut.
 6. Mircea Badea a sesizat că Viorica Dăncilă a stat patru ore în picioare spre deosebire de el care nu a rezistat mai mult de 5 secunde.
 7. De departe, Dăncilă a fost mai bine pregătită decât Iohannis. La toate întrebările spontane puse de ziariști avea deja răspunsurile gata scrise.
 8. Viorica Dăncilă nu înțelege de ce nu o iubește Diaspora, că dacă nu era PSD-ul ei la conducere, nu mai aveau motiv oamenii să fugă din țară.
 9. Acuzată că nu vorbește o limbă străină, Dăncilă s-a apărat spunând că o rupe destul de bine pe românește.
 10. Iohannis a promis că va face mai des conferințe de presă, ceea ce va duce la scăderea drastică a consumului de somnifere.
 11. Iohannis spune că fără el statul de drept s-ar fi rupt. Adevărul este că Statului în general i se cam rupe de români.
 12. Pentru că nu a putut muta ambasada României de la Tela Viv la Ierusalim, Veorica promite să o mute la București.
 13. Și Iohannis știa întrebările dinainte, numai că el are minte mai bună și le-a memorat.

*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale