Retrospectiva săptămânii: Vicepremierul Dragnea a venit la Oradea pentru o „ditamai” investiţia de 28 de kilometri de drum judeţean

Vicepremierul Dragnea a venit la Oradea pentru o „ditamai” investiţia de 28 de kilometri de drum judeţean. „Mă, voi nu mai aveţi ce inaugura de veniţi la orice budă construită din bani publici?”. „Păi de ce crezi că mă zbat eu cu regionalizarea? E singurul lucru care nu necesită bani şi nici idei. Trebuie să ne aflăm şi noi în treabă, dacă tot guvernăm”.

Luni

Vio către Ghiusi: „Cum ai petrecut de Florii?”. „Cu Flori, prietena mea de-o viaţă”. „Cred că va trebui să schimbaţi data, ca să serbăm împreună”. „Nu-s de acord. Mai bine bei de două ori decât o singură dată. De ce nu vă schimbaţi voi data?”. „Păi tu nu ai văzut ce vreme aţi avut de Florii?! Ningea, şi singurele flori care nu erau îngheţate erau cele de mină”.

Marţi

Cu directorul de la Zoo: „Am cobit când ţi-am spus că din cauza firmei de trei parale din Cluj care a făcut modernizarea nu puteţi deschide de 1 Mai, ci eventual de 23 August!”. „Şi eu mă aşteptam la asta. Dar marea mea teamă e ca atunci când deschidem să nu fie deschise şi cuştile, că au băgat ăştia nişte materiale cam slăbuţe”. „Ar fi culmea ca, la fiare, cele care cedează să fie fiarele”.

Miercuri 

Pentru un rahat de drum de 28 de kilometri, care poate se va face dacă se vor găsi bani, a venit tocmai vicepremierul. „Mă, voi nu mai aveţi ce inaugura de veniţi la orice budă construită din bani publici?”. „Păi de ce crezi că mă zbat eu cu regionalizarea? E singurul lucru care nu necesită bani şi nici idei. Trebuie să ne aflăm şi noi în treabă, dacă tot guvernăm”.

Joi

Ministra de la ascuţit creioane, despre noul Cod Silvic: „Vreau să vă spun că din acest moment nu se mai fură nicio creangă din codru”. „Aţi reuşit să faceţi rost de bani pentru jandarmii care păzesc pădurile?”. „Ce păduri?! Nu se mai fură nimic, tocmai pentu că nu mai avem păduri!”.

Vineri

Lipsa medicamentelor are efecte dezastruoase. Fostul episcop Laci baci visează la o autonomie totală a cosângenilor săi. „Şi prin ce se manifestă această autonomie totală?”, l-am provocat. „Prin diverse chestii, dar nu le pot spune, că-s cam tulburat”. „Din cauza Sfintelor Sărbători?”. „Exact! Am făcut şi eu o procesiune, un Drum al Crucii. Al Crucii Roşii de pe salvare”.

Sâmbătă

S-a deschis un nou cinema, cel mai modern din urbe. „Ce aduce nou?”, am întrebat. „Are masă, în timpul filmului se poate mânca, iar scaunele sunt rabatabile ca să poată şi dormi cei care sunt plictisiţi de spectacol”. „Bine că nu faceţi şi un bograci în mijlocul sălii”. „Am vrut, dar nu ne permite legea picnicului”.

Duminică

S-au deschis două puncte de sacrificare a mieilor, în Piaţa Ioşia şi la SOS Dogs.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale