Gafe pascale: Mutu ne-a urat „Happy Ister”, iar la Antena 3 Iisus era resuscitat

Ca la fiecare sărbătoare, Facebook-ul a fost inundat de zeci de mesaje marca „fie ca”, ce ne urau numai belşug şi lumină. Dintre toate, mie mi-a plăcut cel mai mult mesajul postat de Adrian Mutu pentru tot românul, scris în engleză, ca să nu-l înţelegem.

„Happy Ister to all romanians around the world”, a scris Mutu pe reţeaua de socializare. Mai târziu, cineva i-a spus şi lui că nu aşa se scrie corect, ci „Happy Easter”, aşa că Mutu şi-a editat „urăciunea”.

Tot pe Facebook am văzut că se face mişto la greu de Antena 3, televiziunea care a încercat să-l resusciteze pe Iisus. În noaptea de Paşti, sub titlul „Hristos a Înviat”, pe burtieră rula o ştire, astfel că sub cunoscuta urare a apărut şi mesajul „Medicii încearcă să-i salveze viaţa”. Din titlu, deducem că e aproape ca-n banc: n-au reuşit, dar pacientul trăieşte.

Şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, e luat la mişto pe internet, pentru că s-a dus la slujba de Înviere cu o cruce mare în gât. Pe unii constănţeni, oameni mai normali ca Primarul-Legumă, i-am auzit spunând că edilului i-ar sta mai bine cu crucea la cap…

Nu în ultimul rând, i-am văzut pe unii întrebându-se ce făcea Victor Ponta cu un coş de ouă pe plajă, dat fiind că premierul a postat pe Facebook o poză cu soţia sa şi cei doi copii pe plajă şi cu un imens coş cu ouă în braţe. Eu nu mă întreb, pentru că ştiu răspunsul: coşul nu e al lui Ponta, ci al recent eliberatului Adrian Năstase, care i l-a împrumutat, evident, ca să-i numere ouăle.

2

*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale