Retrospectiva săptămânii: Vicele explică cum au vrut arhitecții să tapeze Primăria de bani

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut că am terminat ciotul de autostradă? Acum vrem să faceți o vamă, să putem ieși din țară”. „Pentru noi, ciotul acela nu e făcut să ieșiți voi din țară, ci să avem noi pe unde intra, la momentul potrivit”.

Marți

Vicele, un car de nervi: „Auzi, mă, ce tupeu la șefii ăia de la ordinul național de Arhitengură”. „Am văzut că s-au retras din comisia de analizare a proiectului de la parcare”. „Numai așa avem speranțe să iasă totul bine. Mi-au cerut să le plătesc organizarea concursului și pe cei din juriu cu mai mulți bani decât lua câștigătorul proiectului”.

Miercuri

Primăruţu’, despre furturile de la sediul UE: „Vai și amar pe mâna cui a încăput Europa! Noii europarlamentari sunt niște amatori. Imediat i-au prins că fură calculatoare, bani, ceasuri și documente. Păi, în mandatul nostru nici măcar n-au băgat de seamă că se fură”.

Joi

Noul director artistic al Teatrului și-a expus programul: „La fel ca doamna manager, eu doresc să dau și altora posibilitatea să joace, nu numai Gajdo și Richard. Richard să facă bine să stea acasă cu copilul și cu drona, că eu am de lucru la instituție”.

Vineri

Nea Clorofilă, la al doilea partid în mai puțin de un an: „La câte studii și specializări am, e scandalos că n-am ajuns candidat la oamenii noi”. „Și la oamenii liberi vei primi funcție?”. „Având în vedere că suntem atâția membri încât încăpem într-o cabină telefonică, precis prind un post de vice pe probleme de spații verzi și fotosinteză”.

Sâmbătă

Păsztorul: „Am terminat terminalul cu doi ani întârziere”. „De ce a durat atâta?”. „Păi, orice investiție care vine de la București ajunge la noi cu câștigătorul licitației gata desemnat. Nici acum nu le vine să creadă că i-am penalizat și că, practic, au făcut muncă voluntară”.

Duminică

Muzeul Țării Crișurilor a dat premiile pentru cel mai frumos ou de Paște. Paștele de iunie din Constanța, lui Teodosie Tomitanul.


*
*