Retrospectiva săptămânii: Tepe Lepe prin urzici dezvăluie cum a ajuns cu maşina în boscheţi

Luni

Vio către Ghiusi: „Iar a ieșit circ cu steagul de la UDMR. Cine are interesul să pună paie pe foc, sau mă rog, pe steaguri?”. „Pe mine nu mă miră ce se întâmplă. Odeon și echipa fac orice ca să arate că fără ei ne-ar mânca românii la micul dejun. Habar n-au însă că, la ce ațoși suntem, le-am sta în gât și românilor, și șefilor de la UDMR”.

Marți

De anul acesta se aplică o penalizare de 500% pentru proprietarii clădirilor lăsate în ruină. Bolovan a explicat logica măsurii: „Speculanţii au luat fabricile la preț de nimic, după care lasă clădirile să se prăbușească în așteptarea samsarilor imobiliari”. „Dar mai există astfel de taxe în lume?”. „Nu. De aceea, de exemplu, Acropole a ajuns în halul în care a ajuns”.

Miercuri

Puradel, supărat: „Nu mai e de trăit în țara asta. Făceam și eu bijniță cu țigări la Piață când m-a rugat un fost coleg de celulă să-i dau și niște pocnitori”. „Și te-a prins Poliția și ți-a făcut dosar penal pentru vânzare de produse periculoase?”. „Mai rău, mi-au făcut dosar și pentru proxenetism, că pocnitorile erau niște minore fugite de-acasă”.

Joi

Nae polițistul a muncit de Revelion. „A doua zi de Revelion, numa’ io și ăla de la Filarmonica din Viena ne-am ocupat cu dirijatul. Am mers să dirijez circulația la Vârtop, cea mai mare stațiune montană cu cele mai puține locuri de parcare”. „Și care-i cea mai bună soluție?”. „Să mergeți la schi în Austria”.

Vineri

Tepe Lepe prin Urzici a povestit cum a fost cu accidentul. „Mergeam să filmez pentru programul de Revelion și era să ajung subiect la Trinitas”. „Dar tu ai condus?”. „Nici vorbă. Eu n-am cum să-mi iau carnetul de șofer, că în ultimii 40 de ani am avut 5 nunți pe săptămână”.

Sâmbătă

Tanti Zoe pensionara, neliniștită: „Cercetătorii britanici au aflat că, cu cât bei mai mult, cu atât trăiești mai mult”. „Și nu-i așa?”. „Ba da, răposatul meu soț după 40 de ani a trecut la viața veșnică”.

Duminică

Europa e pe ducă. Am preluat președinția Consiliului Uniunii Europene.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale