Ödön, pompierul: În foame de publicitate, deputatul UDMR de Bihor Szabó Ödön se laudă că a pus mâna pe un furtun al pompierilor

Deputatul UDMR Bihor Szabó Ödön şi-a prezentat în ultima săptămână a anului trecut bilanţul activităţii parlamentare în două suplimente publicate de Jurnal bihorean şi Bihari Napló, pe nu mai puţin de 6 pagini.

Demers corect, de vreme ce alegătorii merită să ştie ce face Szabó la Bucureşti pe banii lor, atât doar că, ahtiat de laude, politicianul s-a împăunat şi cu ce nu era cazul.

Pe ultima pagină a suplimentului, atât în varianta română, cât şi în cea maghiară, a fost publicată o fotografie din seara incendiului de la Palatul Greco-Catolic, în care  se vede cum Szabó ridica un furtun cu apă, cu explicaţia că ajuta pompierii.

„Deputatul UDMR nu a ezitat să pună mâna pe un furtun şi să-l dea la o parte, pentru ca maşina pompierilor să nu treacă peste el”, scrie lângă poză, ca şi cum cine ştie ce faptă eroică ar fi săvârşit.

Penibilul a fost sporit şi de precizarea că, în ciuda unor speculaţii, poza nu era trucată. „Merită reţinut că în vreme ce alţii s-au mulţumit doar să privească, deputatul bihorean a pus mâna să-i ajute pe pompieri”, se arată în articol.

Iată că şi Bihorel îl laudă pe Szabó pentru măreaţa vitejie, care în realitate a fost un fâs deloc necesar. Dar, deh, aşa-i când te vezi mai frumos decât eşti…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale