Retrospectiva săptămânii: Senatorul Câine Rău a sărit la jugulara pesediştilor

Senatorul Câine Rău a sărit la jugulara pesediştilor că doar nu-i închid lui gura alde manglitorul şi plagiatorul. „Eu tot fac pe interpelări şi ei tot fac pe ele”. „Şi ai fi în stare să bagi o moţiune de cenzură contra propriei alianţe?”. „Aş fi, dar m-a luat Somnorilă la 11 metri şi cred că o vreme mă dau la fund”.

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai auzit că de acum înainte nu vom mai avea ca infracţiune decât violurile solitare?”. „Nu prea pricep”. „Adică, să fiu mai clar, se desfiinţează Poşta”. „Numai la noi în bloc ştiu câteva văduve care vor intra în panică”. „De ce? Că nu le mai aduce pensia?”. „Nu. Că nu mai are cine să le ciocănească. La uşă”.

Marţi

Omul potrivit la locul potrivit. La Oficiul de Plăţi pentru Dezvoltare Ţărănească şi Pescărească a fost uns un popă. Şeful partidului care l-a numit a explicat. „Pentru cauza partidului omul e decis să umble cu ochiul dracului, adică cu banii”. „Dar specialişti în domeniu voi nu mai aveţi?”. „Tu nu vezi că în politică nu mai intră decât prăpădiţii care nu se descurcă prin muncă cinstită?”.

Miercuri 

Senatorul Câine Rău a sărit la jugulara pesediştilor. „Mie nu-mi închid gura alde manglitorul şi plagiatorul. Eu tot fac pe interpelări şi ei tot fac pe ele”. „Şi ai fi în stare să bagi o moţiune de cenzură contra propriei alianţe?”. „Aş fi, dar m-a luat Somnorilă la 11 metri şi cred că o vreme mă dau la fund”.

Joi

Cu Juji la concertul de vioară al lui ăla Stradivarius care, cică, cânta pe o vioară meşterită de un român, Tomescu parcă. Juji, în extaz: „Ce acustică are biserica asta! Eram îngrijorată că n-o să se audă până în spate”. „Lasă că găsim noi o soluţie. Montăm o goarnă la vioară şi poate la bis ne mai bagă şi un dans de la noi din Bihor”.

Vineri

Asasinu’ lu’ soacră-sa a fost extrădat din Elveţia. La aflarea veştii, zeci de avocaţi nefericiţi s-au băgat să-l apere gratis. Unul, reşapat din magistrat, a explicat: „Eu deja am făcut strategia de apărare. Merg pe legitimă apărare. Că dacă el nu o lichida, soacra îl rezolva în timp, cu ajutorul infarctului”.

Sâmbătă

Donatorii de organe, cunoscuţi în trafic sub porecla de motociclişti, au mărşăluit în campania Pro Viaţa. Unul dintre organizatori: „Am observat că se uită doamna doctor Pantiş la noi cu ochii umezi. Aşa că, pentru operativitate, am decis ca fiecare membru să aibă tot timpul la el o ladă frigorifică”.

Duminică

E Caragiale la Teatru. Mă mir că politicienii nu suspendă reprezentaţia.


*
*