Retrospectiva săptămânii: Şeful CNADNR şi-a prezentat marea realizare, aceea de a rezilia nişte contracte

Luni

Vio către Ghiusi: „Crosul s-a ţinut pe ploaie. Unii dintre concurenţi au alergat aşa de repede că au făcut acvaplanare”. „Am înţeles că toate premiile le-au luat kenienii”. „Da, erau într-o geantă şi au fugit cu ele”. „Nu s-a luat nimeni după ei?”. „La ce bine aleargă, nu-i prinzi nici cu taxiul”.

Marţi

La alegerile PSD, unicul candidat era emoţionat. „De atâtea ori am concurat singur şi am ieşit pe locul doi… E normal să am emoţii”. „Cu ce te lauzi în faţa colegilor?”. „Păi, n-am făcut drumul de Binş şi am boicotat referendumul. Nu-i puţin lucru într-un mandat!”. „Dar sala de sport?”. „Am auzit de la Bolovan că se va face”.

Miercuri

Şefii de la CNADNR, din nou în vizită la noi. Şeful s-a lăudat: „Drum n-am făcut, dar măcar am reziliat nişte contracte”. „Dar cât va dăinui acest drum, cu tehnologia asta ciudată?”. „Important este să ţină până la alegerile din toamna viitoare, apoi puteţi trece din nou la opinci”.

Joi

Se opreşte circulaţia pe podul Ladislau. Vicele udemerist a explicat: „Eu am propus să punem mozaic pe pod, dar constructorii nu vor”. „Şi pe unde vom traversa apa?”. „Dacă avem noroc de o iarnă cumplită, poate că pe gheaţă”.

Vineri

Frânarul de la CFR a intrat în grevă. „Vrem bonuri de masă, vaucere de vacanţă şi dublarea salariului, că şi noi am dublat numărul minutelor de întârziere”. „Da’ terenul din depou de ce nu-l daţi Primăriei pentru şosea?”. „Nu putem, că acolo cultivăm ambrozia”.

Sâmbătă

Un şofer cu o rabă de 16 tone şi 36 de ani era cam speriat. „Am văzut ce au păţit cei de la Volkswagen şi mă tem”. „Ai fentat şi tu computerul de bord în legătură cu poluarea?”. „Mă bucur că am volan, ce computer?! Problema e că, atunci când merg la verificare, bag un fum de-l omor pe slujbaşul de la RAR”.

Duminică

Veste bună pentru fumători. Este iarbă destulă pe dealul Ciuperca.


*
*