Retrospectiva săptămânii, prin ochii lui Bihorel: Șefa femeilor liberale, fericită că a câștigat lupta cu ambrozia

Luni

Vio către Ghiusi: „Ați văzut, mă, că vă dăm gaze ca să scăpați de monopolul rusesc!”. „Așa vorbești de parcă le-am primi pe gratis. Da’ ce spui de faptul că vă facem cale ferată? Că voi nu sunteți în stare să reparați 10 metri de șină în 30 de ani”. „Lasă că știu eu de ce faceți calea ferată: să puteți transporta mai ușor armament și trupe când ne cotropiți”.

Marți 

Șefa femeilor liberale, fericită: „După ce ani de zile m-am bătut cu ambrozia, a ieșit în sfârșit o lege în acest domeniu”. „Da’ cine-i Ambrozie ăsta, ceva pesedist, de ți-e așa mare dușman?”. „Nu Ambrozie, ci ambrozia, la feminin. Şi, la fel ca PSD-ul, îmi provoacă alergie. Acum să-i văd eu pe cetățeni dacă le mai dă mâna să-și bage piciorul când e vorba de stârpit buruiana alergenă. Am băgat niște amenzi de zici că le-a stabilit Bolovan!”.

Miercuri

La bilanțul Prefecturii au venit și nişte șefi de la București. Cei din Capitală credeau că altul e prefectul, dar până la urmă lucrurile s-au lămurit, după cum mi-a explicat un funcţionar: „De fapt, oamenii au pornit acum doi ani să-l verifice pe prefect. Din cauza drumurilor au ajuns abia acum şi între timp s-a schimbat titularul la Prefectură”.

Joi

Tanti Zoe pensionara: „Maică, m-am lămurit în sfârșit că cei de la putere sunt niște perverși. Bietul om care s-a sinucis așteptând decizia de pensie mi-a deschis ochii”. „Tot așa de mult ați așteptat și dumneavoastră decizia de pensionare?”. „Păi eu am așteptat-o din clipa în care m-am angajat, că aveam o mizerie de serviciu și un rahat de salariu de nu te puteai descurca”.

Vineri

Fosta șefă de la Mediu a primit ceva pușcărie cu amânare, pentru fals în declarații. „Pe de o parte sunt supărată că m-au condamnat, pe de alta bucuroasă că mi-au amânat executarea pedepsei”. „Dar asta ce înseamnă?”. „Înseamnă că s-au molipsit de la partidul din care fac parte. Că și noi, când e vorba să creștem pensiile și salariile, amânăm deciziile”.

Sâmbătă

Ecologiștii au câștigat un proiect bănos pentru protejarea păsărilor din județ. Unul dintre șefii lor mi-a explicat: „La ce bani am primit, putem proteja și păsăricile fetelor de pe centură. Că de când cu libera circulație în Europa, au migrat atâtea încât aici au rămas numai ălea jumulite. Trebuie să facem cumva să regenerăm stolurile”.

Duminică

O să dispară în curând toți eschimoșii. Primăria a anunțat că va desființa igluurile.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale