Șapte posibile locații pentru festivalul D’ale Porcului

Unul dintre cele mai de succes festivaluri din Oradea este „D’ale Porcului”, semn că nu ne lăsăm la clujeni, cu tot Untoldu’ lor.

Deşi aşa era plănuit iniţial, evenimentul nu se va ține până la urmă în Parcul Bălcescu deși acesta arată exact ca numele festivalului și s-ar fi potrivit de minune.

Organizatorii au hotărât să-l ţină în parcarea centrului comercial ERA, dar am mai fi câteva locuri potrivite pentru o asemenea minunăţie de eveniment:

1. La Consiliul Județean. Acolo politicienii se pricep să pună paie pe foc.

2. La magazinele CBA pentru că și dacă se strică carnea tot se vor găsi câțiva fraieri de la țară să o cumpere.

3. La Direcția Sanitar Veterinară, să nu se mai chinuie concurenții cu dus plocoanele pe la inspectorii care verifică calitatea produselor.

4. La sediul fiecărui partid, să vadă concurenții adevăratele porcării din țara asta.

5. La Sorbonica, pentru că și acolo profesorii țin la tradiții, altfel nu se explică de ce nu s-a schimbat nimic de pe vremea Unchiului.

6. La Aeroport, ca să infirmăm proverbul: „Când o zbura porcul”.

7. Pe Dealul Ciuperca, unde participanţii nu vor şti dacă le fuge pământul de sub picioare din cauza solului sau a pălincii.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale