Retrospectiva săptămânii, prin ochii lui Bihorel: Încă două scandaluri, și Familia o să depășească tirajul revistei Kaufland

Luni

Vio către Ghiusi: „Fostul vostru aliat, Ianoș, vă critică fiindcă trimiteți bani cu predilecție pentru spitalele din maghiarime”. „Se vede că vine Paștele. Ianoș a Înviat! Îl asigurăm că îi vom permite și lui să se interneze în spitalele reabilitate pentru ungurime”.

Marți 

Șeful de la Familia: „Pentru o revistă desființată, e minunat că trebuie să tragem un tiraj suplimentar, după ce toate cele 300 de exemplare s-au vândut”. „Încă două scandaluri și o să depășiți în tiraj revista Kaufland”. „Nici chiar așa! Dar primul număr s-a vândut într-un tiraj mai mare decât cel cumulat în perioada fostului redactor-șef”.

Miercuri

Șeful Federației de Fotbal, în vizită pe la noi. Spre surprinderea unora, Bolovan n-a avut timp să-l vadă. „Am avut ceva mai bun de făcut”, a mărturisit șeful de la Județ. L-am întrebat ce anume. „Am făcut o ședință cu primarii de la țară, să le arăt cum se face curățenie. Nu i-ar strica nici lui Burleanu o lecție din asta”.

Joi

Puradel, încântat de proiectul ecologic „Vinerea verde”: „Oamenii s-au decis să renunțe să mai circule cu mașinile vineri, iar comunitatea noastră sprijină inițiativa. Promitem să furăm cât mai multe mașini joi noaptea, ca să nu aibă gagiii cu ce merge la serviciu vinerea”.

Vineri

Rezultat de excepție la baschet: am pierdut din nou Cupa. De data asta ne-au bătut niște voluntari din Voluntari. „Așa mare tradiție au cei din Voluntari la bascheți?”. Antrenorul a observat: „Ei mai mult la teniși au tradiție, dar mai ales la gumari. Din păcate, ne-am demobilizat, că ei luaseră deja cupa cu cinci ore înainte, profitând că nu-i vede nimeni”.

Sâmbătă

Tanti Zoe pensionara e bucuroasă că reintră în câmpul muncii. „Auzi maică, zice că, dacă vrem, putem lucra până la 70 de ani”. „Și de ce vă bucurați așa?”. „Măcar nu mai dau bani pe înmormântare, că mă îngroapă la locul de muncă”.

Duminică

În comunism nu puteam bea înainte de ora 10. Acum nu mai putem bea după 10 seara.


*
*