Retrospectiva săptămânii: Mama consilierilor UDMR-iști vrea să-l pună cu botul pe labe pe Bolovan

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că Odeonul se preocupă să avem cât mai multe zile libere”. „Prin asta România ar avea numai de câștigat”. „Nu prea cred”. „Stai să-ți explic. La ce catastrofe conduc țara asta, orice zi în care-i ținem departe de butoane este un câștig. Că nu pot fura când nu-s la serviciu”.

Marți

Mama consilierilor udemeriști, nervoasă pe Bolovan: „Mă enervează cum vorbește primarul cu noi. După părerea mea, ar trebui să schimbe tonul”. „Cum anume ar trebui să se adreseze?”. „Păi, în loc să urle și să spună că nu-i de acord cu propunerile noastre, ar trebui să spună că le acceptă pe toate”.

Miercuri

Nae Polițistul, supărat: „Degeaba ne-au mărit salariile dacă scad veniturile”. „Asta ce înseamnă?”. „Păi uite, mai nou polițiștii de la circulație nu mai au voie să stea să pândească șoferii în trafic. În felul ăsta numărul amenzilor va scădea drastic”. „Și ce-i rău în asta?”. „Vom ajunge să trăim din salariu, pentru că ni se vor termina veniturile”.

Joi

Șeful de la Muzeu, cu noi informații: „Vom avea o expoziție după desenele lui Da Vinci, vom muta exponatele în noul sediu… ce mai, se mișcă lucrurile!”. „S-a prelungit expoziția cu dinozaurii?”. „Multă lume a dorit s-o vadă. Din păcate, nu mai putem ține dinozaurii decât până în martie, după care fiecare exponat va merge la locul lui, prin ministere şi în Parlament”.

Vineri

Primarul din Băi, fericit: „Am luat marele trofeu, Porcul de lemn”. „V-ați antrenat tot anul pentru festival?”. „La câte porcării s-au făcut la noi în comună, mai ales cu retrocedările de terenuri, concursul a fost floare la ureche. Știi că, dacă ești prost de mic, când ești mare numa’ te joci”.

Sâmbătă

Informare de la Institutul Naţional de Meteorologie: „Institutul nostru a emis o atenționare de cod galben de ger, ca la Crăciun, pentru că în luna martie se anunță concertul lui Ștefan Hrușcă”.

Duminică

Guvernul a lansat un nou program Prima Casă. Prima casă de marcat.


*
*