Răzbunare de cioban: Fostul şef al ABA Crişuri, Dorel Dume, îi vânează pe cei care i-au dezvăluit şpăgile

Fostul şef al Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri, Dorel Dume, promovat luna trecută director general adjunct la Administraţia Naţională Apele Române, dovedeşte că deşi a trecut de la PDL la PSD cu doar trei ani în urmă se poartă ca un comunist veteran, cu experienţă de câteva decenii.

Recent, Dume şi-a pus foştii subalterni din Oradea să facă o plângere la Poliţia Chişineu Criş (judeţul Arad) împotriva unui fost agent hidrotehnic, Cristian Băican, dat afară din serviciu fiindcă i-a umblat gura despre cum a luat şpagă dom’ director, cărând cu maşina de serviciu oi, miei şi berbeci primite de la un cioban căruia i-a concesionat diguri pentru păşunat.

Fostul agent hidrotehnic a fost chemat de poliţişti şi pus să explice de ce a postat pe Facebook isprăvile „ciobanului” Dume şi ale şefilor locali ai ABA Crişuri, care îşi modernizează birourile, dar lasă cantoanele cu acoperişurile ciuruite, şi folosesc utilajele din dotare ca să facă mici afaceri personale.

Poliţiştii i-au spus omului că îl vor amenda, fără să precizeze ce lege a încălcat, însă l-au şi liniştit că va putea obţine anularea procesului-verbal de contravenţie în instanţă. Ocazie numai bună să afle şi nişte judecători despre afacerile din ABA Crişuri, despre care BIHOREANUL a scris pe larg, fără să-i pese vreunui procuror!


*
*