Retrospectiva săptămânii: Explicația Pleșuvului pentru demisia din fruntea Sorbonicii

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că insistați cu statuia lui Ladislau. Ați primit vreun răspuns de la Bolovan?”. „Să știi că și tăcerea este un răspuns. Cred că până la urmă ne va da un răspuns, probabil evaziv. Cât e Odeonul în fruntea noastră, Bolovanul nu va mișca nimic în favoarea noastră”.

Marți

Incredibil. Am asistat la prima demisie din istoria Sorbonicii. I-am și zis Pleșuvului: „Credeam că la voi demisia se dă doar la acuzații de genocid”. „Calculul meu e simplu: mă dau la fund ca să-mi pregătesc campania pentru funcția de rector. La vremuri noi, figuri noi… adică tot noi”.

Miercuri

Puradel s-a oploșit pe lângă useriști. „Am cerut Primăriei să se lupte cu canicula, să facă împăduriri…”. „Ca să scadă temperatura în oraș?”. „Nu, ci pentru că vreau să pot fura ca-n codru. Apoi să se dea apă la tot cetățeanul, să nu bea gagiii vinul pe sec. Și nu în ultimul rând să dea o hotărâre de Consiliu Local să se facă mai frig”.

Joi

Nae polițistul: „Ieri am prins un șofer beat mangă. I-am luat carnetul”. „Parcă ar fi primul…”. „Azi l-am prins din nou beat”. „Și l-ați împușcat?”. „Nu i-am putut face nimic. Zicea că nu-l putem pedepsi de două ori pentru același lucru, că el era beat de 48 de ore”.

Vineri

Bolovan, nervos pe Prefect: „Mi-a trântit regulamentul cu publicitatea stradală. Ca liberal, nu pot admite să câștige privații, și nu Primăria”. „Și ce aveți de gând să faceți?”. „Îmi fac o televiziune din banii Primăriei, unde o să-l fac albie de porci pe prefect”.

Sâmbătă

De vorbă cu șeful de la Gojdu. A venit cu o pungă pe cap. „Păi, eu doream să vă felicit că sunteți pe locul III pe țară la Evaluarea Națională. De ce vă ascundeți fața?”. „Am cerut ziariștilor să nu-mi mai publice niciodată poza”. „De ce?”. „Dacă ai avea și tu fața mea, ai înțelege”.

Duminică

În atenția morților: se face inventarul locurilor de veci. Ceva cavouri ANL nu se fac?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale