Retrospectiva săptămânii: Echipa Judeţului trage tare. La retrogradare…

De când e sprijinită de Consiliul Judeţean, echipa de fotbal merge brici şi trage tare. La retrogradare. Şeful clubului, un ofiţer descoperit, a explicat: „Din păcate, jucătorii nu beneficiază de ajutorul publicului. Se spune că publicul este al doişpelea jucător…”

Luni

Vio către Ghiuri: „Grăbeşte-te. Azi e ultima zi în care mai poţi plăti tâmpenia aia de taxă pe stâlp”. „Ce legătură are asta cu mine?”. „Am auzit-o pe nevastă-ta cum te lăuda că eşti un adevărat stâlp al familiei”.

Marţi

De când e sprijinită de Consiliul Judeţean, echipa de fotbal merge brici şi trage tare. La retrogradare. Şeful clubului, un ofiţer descoperit, a explicat: „Din păcate, jucătorii nu beneficiază de ajutorul publicului. Se spune că publicul este al doişpelea jucător. Dar cine să ne încurajeze, că noi cu rezervele suntem mai mulţi ca ei?”…

Miercuri

În cadrul campaniei de împădurire au ajuns copacii să crească şi pe podul de la Centură, lăsat în paragină. Noul şef de la Drumuri a explicat: „Din lipsă de fonduri, şefii aplică o tactică nouă – lasă să crească copacii pe pod, după care îi doboară şi îi lasă acolo, căci sunt numai buni de punte pe care pot trece pietonii”.

Joi

Festivalul de Teatru Scurt, la final. Managerul a declarat: „Am reuşit să aducem piese multe şi bune”. „Totuşi, nu e păcat că a durat doar o săptămână?”. „Păi de-aia e festivalul teatrului scurt, că durează puţin. Dacă făceam festival de teatru lung, putea dura şi o lună”.

Vineri

Veşti proaste de la Sorbonica. Puţini studenţi s-au înscris în anul I. Rectorul Barney, nostalgic: „Ehei, dacă trăia Unchiu’, măcar scriptic aveam 15.000 de boboci, cu tot cu banii aferenţi de la Minister”.

Sâmbătă

Nae Poliţistul: „Şi eu îmi doresc să vină investitorii străini, dar din păcate a trebuit să închidem o fabrică italiană”. „De ce?”. „Era o fabrică de bani falşi”. „Şi au aruncat banii la noi pe piaţă?”. „Da’ de unde! Suntem atât de săraci, că nici bani falşi nu ne permitem să cumpărăm”.

Duminică

Sorbonica este pe locul 11 între Universităţi şi pe primul loc la Postliceale.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de h | 30 septembrie 2014 09:57

    si bihoreanul se bate la desfiintare