Retrospectiva săptămânii: Deputatul a(i)urit a aflat despre nanoviermii din măști după ce a studiat cagulele

Luni

Vio către Ghiusi: „În ultima vreme, liderii voștri nu sunt prea activi”. „Liderii noștri își desfășoară activitatea în funcție de evoluția pandemiei”. „Păi, nu suntem în lockdown”. „Noi ne luăm după cifrele din Ungaria, unde situația e mai nasoală”.

Marți

Deputatul a(i)urit a ieșit la miting: „Colegii mei virusologi de la firma Maradona Șmen SRL din Borș au constatat că masca produce nanoviermi”. „Dar de unde v-a venit vouă ideea să studiați nanoviermii la măști?”. „Inițial i-am studiat pentru ceea ce ne interesa, adică pentru cagule. E clar, nanoviermii creează mega-idioți”.

Miercuri

Viceprimărița a reușit să mute Poliția Locală din sediul Primăriei. „M-am zbătut mult pentru asta. Deja se constată o creștere accentuată a coeficientului mediu de inteligență în clădire”.

Joi

Ministrul de Interne a venit să rezolve problema ambulatoriului. „N-am putut beneficia de clădirea făcută de Primărie pentru că unii dintre colegii mei n-au dat drumul la niște hârtii”. „De ce nu mai reduceți din birocrație, să renunțați la hârtii?”. „Imposibil, că la noi și cash-ul e considerat tot hârtie”.

Vineri

Fostul șef de la morgă a fost repus în drepturi: „Eu i-am spus fostului manager că-mi face un bine. Acum voi lua o grămadă de bani, inclusiv sporuri de Covid, chit că eu nici n-am trecut prin spital”. „Și care e prima măsură după revenirea la serviciu?”. „Îi comand un bust fostului manager și-l amplasez în sala cu formol, că m-a umplut de parale”.

Sâmbătă

De vorbă cu un cadru medical care nu s-a vaccinat: „Noi, nevaccinații, încă mai așteptăm, să vedem ce se întâmplă…”. „Dar măcar credeți că această boală există?”. „Sincer, nu cred în Covid, ci doar în sporul de Covid, care-mi dublează salariul”.

Duminică

Doar 42% dintre elevi au luat simularea la Bac. Ceilalți erau la mitinguri anti-restricții.


*
*