Retrospectiva săptămânii: Depanatorul se asigură ca CJ Bihor să nu ducă lipsă de şefi cercetaţi

La Consiliul Judeţean, Depanatorul mi-a explicat: „Niciodată nu mi-a plăcut ca judeţul nostru să fie o excepţie. Mie îmi place normalitatea”.

Luni

Nae poliţistul, despre Ziua Internaţională Anticorupţie: „Le-am explicat poliţiştilor locali cum trebuie să se ferească de şpăgi”. „Adică?”. „Dacă aruncă cineva cu plicuri spre ei, cu sticle de whisky sau cartuşe de ţigări, să ştie să le evite”. „Şi concluzia?” „Nu-s corupţi. Doar prea lenţi să se ferească”.

Marţi

La poveşti cu un boschetar: „Ai primit cadouri de la oamenii miloşi?”. „Da. Dar din păcate pe români îi apucă mila de două ori pe an, de Paşte şi de Crăciun, iar eu mănânc zilnic”. „Las’ că anul ăsta ai avut bonus, că au fost alegeri”.

Miercuri

La Consiliul Judeţean, Depanatorul mi-a explicat: „Niciodată nu mi-a plăcut ca judeţul nostru să fie o excepţie. Mie îmi place normalitatea”. „Şi?”. „Păi ai văzut că la 30 din 40 de consilii judeţene şefii sunt la bulău sau cercetaţi. Nu puteam lăsa Bihorul să fie diferit”.

Joi

Senatorul Câine Rău: „Îi arăt eu lui Iohannis cum să facă, că nu-i după capul lui”. „În legătură cu ce?”. „Cu numirile la PNL. O să-i explic care sunt bandiţii ce-i vor face ţăndări credibilitatea”. „Nu te bate gândul să te pună pe tine şef?”. „Ar fi cea mai faină bătaie din viaţă”.

Vineri

Bubă la Curtea de Apel: trei judecători au schimbat o sentinţă din pix, deşi termenul nu e corect. Unul din ei a explicat: „Nici vorbă să fie din pix din moment ce am scris cu stiloul. E mâna DNA-ului, care iar îşi bagă piciorul în Justiţie”.

Sâmbătă

Tanti Zoe pensionara: „Degeaba se supără tinerii că pentru ei preţurile la RCA sunt neruşinat de mari. Doar n-o să aibă aceeaşi cotă de risc ca mine, de exemplu”. „Dar dumneavoastră aşa bine conduceţi?”. „Cum să nu? Eu doar trei metri am făcut în garaj şi am comis patru accidente”.

Duminică

Cică expoziţie cu rechini la mall. Ţeapă! Eu credeam că e vorba de rechini imobiliari…


*
*