Retrospectiva săptămânii: De ce ar trebui să se bucure angajații din Consiliul Județean că avem școală de zbor

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut, prietene, că am adus și noi autostrada până la Borș? Au venit miniștrii și de la noi, și de la voi”. „La ce lungă e autostrada, ar trebui să meargă pe jos pe ea, că dacă suntem la volan o străbatem în 30 de secunde”.

Marți

S-a deschis o școală de zbor unde doritorii pot să ia lecții. Bolovan a tras deja concluziile: „Eu i-aș sfătui pe toți angajații Consiliului Județean să apeleze la această școală, pentru că dacă ajung președinte la CJ, jumătate o să zboare”.

Miercuri

Ministrul învățământului pe județ: „Ca să nu mai existe discuții, clasele se stabilesc în ordine alfabetică, iar învățătoarele sunt trase la sorți”. Dacă tragerile la sorți se fac ca la stabilirea completurilor de judecată, nu cred că va ieși mare lucru din toată treaba asta.

Joi

Scandal mare cu calitatea apei în mediul rural. Un primar de la țară: „Nu știu de ce se îngrijorează DSP și alții ce tip de apă consumăm noi”. „Ți se pare normal să beţi apă infestată?”. „La noi oamenii beau puțină apă și de obicei dimineața”.

Vineri

Veșnice probleme cu telescaunul de la pârtia din Arieșeni. Edilul s-a plâns: „Nu știu ce sculă ne-au dat, dar o vreme se strica numai iarna”. „Și între timp s-a rezolvat problema?”. „Da, nu se strică doar iarna, ci și vara, chit că am pus niște cârpaci de la mine din primărie să întrețină instalația”.

Sâmbătă

Concurență mare la Medicina de la Sorbonica. Pentru că au avut minte să organizeze examenul ultimii din țară, vin și tineri foarte bine pregătiți care n-au intrat la București sau Cluj. Decanul a explicat: „De la anul bag în examene și profesorii, să vezi atunci calitate a actului de învățământ!”.

Duminică

Până în anul 2030 orașul va avea încă 120 hectare de spațiu verde. La câți țărani sunt, tot e insuficient.

 


*
*