Retrospectiva săptămânii: Dacă FC Bihor a răposat, CSM ia palmaresul clubului

Şeful CSM a luat măsuri deştepte. „Dacă tot a răposat FC Bihor, măcar palmaresul vrem să-l cumpărăm”. „Şi cu tinerii jucători ce faceţi?”. „Îi luăm şi pe ei la CSM”. „Dar nu se vor supăra pe voi cei de la Staţiunea Balneară Bihor? Că şi ei s-ar băga la fotbal…”.

 Luni

Vio către Ghiusi: „Eşti cam palid. Eu zic să mai mergi din când în când la baie”. „Sunt bolnav. Cred că am făcut aprindere de plămâni”. „Ţi-am spus să umbli îmbrăcat mai gros”. „Am umblat, dar am răcit în casă. M-am sprijinit de calorifer şi m-a tras frigul”.

Marţi

Şeful CSM a luat măsuri deştepte. „Dacă tot a răposat FC Bihor, măcar palmaresul vrem să-l cumpărăm”. „Şi cu tinerii jucători ce faceţi?”. „Îi luăm şi pe ei la CSM”. „Dar nu se vor supăra pe voi cei de la Staţiunea Balneară Bihor? Că şi ei s-ar băga la fotbal…”. „Ei n-au bani nici de şireturi pentru bocancii juniorilor”.

Miercuri

Luptă mare pentru un post de senator la Sorbonica. Un candidat mi-a explicat: „Cine conduce Senatul poate conduce toată Universitatea, de-aia-i aşa mare miza”. „Şi atunci Rectorul ce face?”. „Vine şi ne mănâncă din palmă”.

Joi

Puradel, în al nouălea cer: „Trăiască Norvegia şi lejile lor dă protecţia pruncilor!”. „Da’ tu ai copii? La 28 de ani?”. „Deja-s bunic! Da’ amu, dacă vreau să scap de-un plod obraznic, care nu fură, nu scuipă şi nu înjură, îl bat de-i sună apa-n cap”. „Şi ce-i cu asta?”. „Păi, vin fraierii din Norvegia să mi-l ia, aşa că nu mai cheltui nimic cu el”.

Vineri

Anul acesta balul vienez se ţine la noi. Abia aştept ca balul orădean să aibă loc la Viena. Un organizator mi-a explicat. „Vrem să facem şi noi ceva deosebit, că de poduri şi pasarele ne-am cam săturat”. „Şi care e specificul balului?”. „Cei trei Ş: ştrudel, şniţel, ştaif”.

Sâmbătă

Amicul Zuzu, luat în furci de marii creştini pentru că a criticat ideea BOR de a modifica Constituţia în aşa fel încât homosexualii să nu se poată căsători. „Te-a mâncat în cur să te pui cu preacuvioşii?”. „Habotnicii m-au înţeles greşit. Eu am zis că sunt gata să semnez dacă semnează şi şefii lor din ierarhia judeţeană”.

Duminică

Noua linie de dezvoltare a Sorbonicii: linia de credit!


*
*