Verde popular: Vuşcan vrea să candideze la Primăria Oradea, cu susţinerea oamenilor lui Băsescu

După ce acum opt ani a încercat o înţelegere cu PSD, iar în urmă cu patru şi-a încercat norocul cu Partidul Verzilor, din ce în ce mai puţin tânărul, dar la fel de neliniştitul Horea Vuşcan ar putea candida încă o dată la Primăria Oradea. Acum, însă, cu ajutorul Partidului Mişcarea Populară.

Deşi nu se închină la icoana lui Traian Băsescu, liderul spiritual şi de facto al Mişcării, Vuşcan a iniţiat discuţii electorale cu şeful pe Bihor al acesteia, fostul jurnalist Daniel Meze, care îi este vechi amic.

Bihorel a aflat că afaceristul i-a pus lui Meze o condiţie aproape de neacceptat: să fie candidatul Partidului Verzilor, iar PMP Bihor să-l susţină, şi nu invers, să părăsească el Verzii pentru a fi candidatul Mişcării. Având în vedere cerbicia cu care Vuşcan ţine la „brand”, să mai spună cineva că nu-i pe bune ecologist!

4

4 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Cristian | 25 ianuarie 2016 18:09

  Ratatul asta cine * se mai crede? Sa invete sa conduca prima oara ! Cine crede ca o sa il voteze manelistii de teapa lui?!

 2. >> Postat de Doru | 25 ianuarie 2016 13:33

  Cata nesimtire poate avea cineva care a omorat niste oameni nevinovati astfel incat sa doreasca sa devina o persoana cu functie publica?

 3. >> Postat de luci | 25 ianuarie 2016 09:57

  Sa nu uitam ca e vorba de un porc care beat si drogat a ucis 3 oameni nevinovati .Dupa ce a vandut casa de pe Nufarului si multe alte proprietati a reusit tatal sau Coriolan sa il scape de bulau.

 4. >> Postat de gogu | 25 ianuarie 2016 09:57

  LoL, what a joker!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale