Retrospectiva săptămânii: Cuțu Cuțu explică de ce PNL a ajuns să dea laba cu PSD

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că sunteți complet împotriva demolărilor din centru și Episcopia”. „Vreau să le amintesc edililor că am mai ieșit în stradă, când au vrut să ne mute biserica din fața Primăriei. Poate ne mai pun o dată la încercare”.

Marți

Cuțu Cuțu a venit în campanie electorală, să ne explice de ce PNL dă laba cu PSD: „Am convenit să refac alianța cu comuniștii și udemeriștii și să-i scoatem pe useriști de la butoane”. „Care e motivul?”. „Păi, nu mai poți fura de ăștia care vin cu rahaturi de genul fără penali și hoți în administrație”.

Miercuri

Cei de la Coaliția pentru Rogerius au propus să se refacă toate gardurile din oraș: „Când o să vadă locatarii ce facturi vin la încălzire o să-i urce pe garduri pe politicienii noștri”. „Și ce propuneți?”. „Să fie anulată ideea cu montarea de repartitoare, care va duce la o și mai mare creștere a facturii”.

Joi

Fosta ministră a Sănătății a fost băgată afară din Minister, pe motiv că a sabotat campania de vaccinare, deși alte instituții se ocupau de ea. „Și de ce nu ieșiți în presă?”. „Pentru că situația prim ministrului nu e de articol de ziar, ci de foaie clinică de observație”.

Vineri

S-a făcut dreptate. În procesul unei udemeriste, justiția a decis că 858 fapte de luare de mită nu sunt relevante pentru un primar. Judecătorul mi-a explicat: „Mituitorii și-au schimbat depozițiile, sumele n-au fost așa de mari și, în general, n-am chef de bătaie de cap până ies la pensie”.

Sâmbătă

Beni Hill asfaltatorul a făcut poze cu terenurile de la Universitate și le-a trimis locuitorilor orașului. „Recunosc că am luat prin fraudă terenurile. Recunosc că m-am înțeles cu Depanatorul la afacere. Recunosc că bravii consilieri județeni n-au avut chef să recupereze terenurile. Recunosc că am trimis locuitorilor o poză cu ele fiindcă n-or să le mai vadă în veci”.

Duminică

Un sălăjan a fost prins de Poliție cu pălincă de Bihor în portbagaj. Ar merita închisoare pe viață.


*
*