Retrospectiva săptămânii: Cel mai vechi director din Balcani face mărturisiri neașteptate

Luni

Vio către Ghiusi: „Din câte văd, flăcăii de la ABA Crișuri fac în așa fel încât toată apa să ajungă la voi, iar ai noștri să rămână cu recoltele arse de secetă”. „Habar n-am despre ce vorbești. Păsztorul face exact ceea ce este mai bine pentru țară. Nu mă întreba pentru care țară”.

Marți 

Cel mai vechi director de liceu din Balcani a mărturisit: „M-a lăudat ministrul plagiator. Mie îmi plac laudele, dar depinde cine ți le aduce, că de exemplu dacă te laudă popa-n curte nu e de bine”. „Dar e OK să fii director pe viață?”. „Sincer, nu. Dar sunt cazuri de șefi care nu s-ar lăsa duși nici după a doua îmbălsămare” .

Miercuri

A început procesul lui Victoraș de la oraș, în scandalul accesării ilegale a  sistemului informatic al Poliției. Un avocat mi-a explicat: „Aplicăm tactica temporizării. Inculpații caută avocați, apoi avocații se îmbolnăvesc, se schimbă completul de judecată, se pensionează judecătorii, apoi se pensionează și Victoraș”.

Joi

Nae Polițistul, despre noile scandaluri între interlopi: „Eu, personal, profit de acest prilej pentru a-i mulțumi lui Marcu Țucherberg, că dacă nu era Facebook-ul, unde să se caftească marii interlopi ai județului, azi, în loc de bătăi virtuale, am fi asistat la lupte care s-ar lăsa cu vărsări de sânge”.

Vineri

Puradel, consternat: „Iar ne discriminează gagiii la greu. Au băgat la pârnaie nouă cosângeni pe motiv că au forțat o babă de 15 ani să renunțe la acuzațiile de viol”. „Cum adică babă la 15 ani?”. „Păi, la 15 ani e măritată de cinci ani și are doi copii, că altfel nu ajunge bunică la frumoasa vârstă de 30 de ani”.

Sâmbătă

A început primul turneu de fotbal al preoților catolici. Unul dintre ei mi-a povestit: „Singura diferență e că noi, la intrarea pe teren, ne facem cruce cu mai mult profesionalism. Plus că avem mult mai puține tatuaje”.

Duminică

În atenția clujenilor: la noi se mai face încă un aquapark. Degeaba se laudă Boc că face și el unul, o să ajungeți să-l folosiți când veți merge cu viitorul metrou.


*
*