Retrospectiva săptămânii: Bolovan a explicat cum e cu banii trimiși de Cioloș la Oradea

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut, mă, cum am contracarat intrarea lui Soros în țară? Prin aducerea lui Bashar al Assad”. „Ciudată nație sunteți! Mai bine puneți un neamț președinte, mai bine o tătăroaică prim-ministru, numai unguri să nu puneți în nicio funcție”.

Marți

Bolovan a preluat din nou frâiele la Primărie. „La plecare, guvernul Cioloș ne-a dat un ajutor de 25 milioane de lei pentru încălzirea orașului”. „Asta ca să putem trece peste iarnă?”. „Nu, ca să putem trece peste acest mandat al PSD-ului, că pentru noi urmează o lungă iarnă roșie”.

Miercuri

Băieților de la polo le-a lipsit echipamentul pentru meciul cu Steaua. „Ne-au lipsit vestele antiglonț, că de câte ori treceam în terenul lor arbitrul era gata să ne împuște, numai să nu băgăm goluri miticilor”. „Și ce-i de făcut?”. „Dacă vrem să-i batem, jucăm cu ei numai în străinătate, unde un arbitru ca ăsta ar fi fost înecat la pauză”.

Joi

Cu patronul de la firma de transport de toată jena. „Totuși, de unde ai făcut rost de ronghiurile astea de autobuze?”. „După ce o să vezi ce ronghiuri de șoferi am, n-o să te mai plângi de starea mașinilor”. „Dar de ce nu dați căldură pasagerilor?”. „Am vrut, da’ nu mă lasă Protecția Consumatorilor să eșapez gazele în interior”.

Vineri

Gest nobil al arbitrilor de fotbal. Au donat sânge la Centrul de  Transfuzii. Șeful lor a explicat: „Noi suntem obișnuiți să dăm sânge”. „Veniți anual aici?”. „Nu, dar donăm fără să vrem, când ne iau țăranii la omor că nu ținem cu echipa gazdă”.

Sâmbătă

Toată lumea era înnebunită după cumpărături, numai tanti Zoe pensionara stătea impasibilă. „Dar dumneavoastră nu puneți nimic pe masă de Sărbători?”. „Din cauza constrângerilor financiare, ultima oară când am pus ceva a fost mușamaua. Apoi am căutat în calendar, dar Ramadamul nu pică în 25 decembrie”.

Duminică

Deocamdată, aleșii și-au primit mandatele de parlamentari. Cele de arestare, mai târziu.


*
*