Călătorie în trecut: Portalul oficial de turism al oraşului a fost abandonat

La începutul anului 2014, edilii Oradiei se lăudau că urbea de pe Crişul Repede este primul oraş din ţară care are un portal de turism cu terminaţia .travel. Site-ul, realizat printr-un proiect finanţat cu fonduri europene cu scopul declarat de a promova Oradea în faţa turiştilor, a fost însă abandonat.

Fie pentru că menirea proiectului a fost numai să aducă nişte bani celor care au lucrat la el, fie pentru că pe reprezentanţii Primăriei nu-i interesează, cert e că site-ul a devenit unul de… istorie locală.

Pe prima pagină, la rubrica „Noutăţi”, tronează un anunţ despre ediţia 2015 a Târgului de Crăciun şi unul despre Toamna Orădeană din acelaşi an, chiar dacă între timp şi ediţia 2016 a Toamnei e deja uitată, iar cea a Târgului de Crăciun din acest an e aproape încheiată.

Unde mai pui că nici pozele de pe site nu mai sunt actuale, majoritatea fiind înainte de reabilitarea Pieţei Unirii şi a Cetăţii. Bihorel le recomandă funcţionarilor din Primărie să ceară alţi bani europeni pentru administrarea site-ului. Nu de alta, dar să se vadă clar că Oradea e oraş de valoare…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de A | 26 decembrie 2016 12:45

    Primul din tara … dupa Iasi, vorba edilului sef secund.