Retrospectiva săptămânii: Afaceristul Cap Mare e supărat că a fost condamnat pentru accidentul mortal

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că ați declanșat războiul hibrid. Ne-ați trimis carne de curcan cu gripă aviară în ea”. „Stai să vezi când vom introduce în țară și omuleții verzi! Și albi și roșii…”.

Marți

Afaceristul Cap Mare din Salonta a fost potcovit de Justiție cu 2 ani cu suspendare pentru un accident mortal. „Mi se pare un abuz! Rudele mortului vor despăgubiri, dar mie cine-mi plătește farul spart?”. „De ce ai fugit de la locul accidentului?”. „Mi-am adus aminte că am lăsat călcătorul în priză și mă temeam de un incendiu. Noroc că judecătorul a înțeles motivul”.

Miercuri

Puradel, complet nemulțumit: „L-au amendat pe primarul din Târgu Mureș cu 10.000 lei pentru că ne-a discriminat de dracu’ ne-a luat”. „Și nu ești mulțumit? Trebuiau să-l împuște?”. „Păi, banii putea să ni-i dea nouă, că pe noi ne-a vorbit de rău”.

Joi

La povești cu un taximetrist nervos. „Nu poate Programul Rabla să adune mașinile vechi cum fac polițiștii de frontieră cu taxiurile noastre, pe care le confiscă dacă ducem refugiați spre Ungaria”. „Dar ce căutați cu ei pe fâșie?”. „Facem şi noi un ban, că-i cursă în afara orașului și noaptea oricum nu avem de lucru”.

Vineri

Fostul procuror șef a încasat 6 ani de pușcărie pentru corupţie. „Cum ai să te descurci printre indivizii pe care i-ai băgat la zdup?”. „Nu-mi fac probleme. Și acolo o să lucrez tot la parchet, dar ca tâmplar”.

Sâmbătă

Din 14.000 de studenți, doar 600 s-au interesat de cine-i va reprezenta în Senatul Sorbonicii. Unul dintre aleși: „Colegii mei sunt tare apatici. N-au vrut să intre în Senat fiindcă, la ce oameni colcăie pe acolo, trebuie să stea tot timpul cu ochii pe paltoanele lăsate în cuiere”.

Duminică

Un șofer beat a lovit un pieton mangă. Polițiștii veniți la locul accidentului au refuzat să li se preleveze probe biologice.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale