Recrutare de parlamentari: UDMR Bihor caută candidaţi care să cunoască limba română, prin mica publicitate

Printr-un anunţ la mica publicitate în cotidianul Bihari Naplo, UDMR Bihor caută candidaţi pentru Parlament în vederea alegerilor din toamna acestui an!

Potrivit anunţului dat de organizaţia judeţeană a formaţiunii maghiare, pretendenţii trebuie să îndeplinească oareşce condiţii: să fie membru al Uniunii, să fi plătit la zi cotizaţia şi să aibă de preferat studii superioare, să cunoască o limbă de circulaţie internaţională la nivel de conversaţie şi musai să fie vorbitor la perfecţie al limbii române!

Interesant este că printre condițiille impuse nu se cere în mod explicit cunoașterea limbii maghiare, UDMR prezumând probabil că pretendenţii o ştiu, de vreme ce au citit anunţul. Bihorel e convins că dacă şi alte partide ar fi cerut condiții similare propriilor doritori, jumătate picau pe motiv că nu cunosc limba română…

1

1 Comentariu

*
*

 1. >> Postat de Narcis | 31 august 2016 08:57

  Szervusz,
  Este interesant anuntul despre recrutare parlamentari in cadrul UDMR , dar din pacate pagina online cu mica publicitate este la o rezolutie atat de mica, incat nu se poate citi nimic!
  Sunt din Bucuresti, am lucrat in Tinutul Secuiesc ca director general timp de 1 an si jumatate, am un CV impresionant (17 ani de management si multiple studii – inclusiv postuniversitare – in diverse tari).
  Daca imi poti da un contact unde pot trimite CV ul, te rog nu ezita sa o faci la adresa narcis@usa.com.
  Koszonom szepen!