Răzbunare prin ziare: Judecătorul Mircea Puşcaş îşi atacă foştii colegi care l-au „trădat”

Pentru judecătorul Mircea Puşcaş, scopul scuză mijloacele. Magistratul suspendat, inculpat în trei procese penale, e în război nu doar cu procurorii care l-au trimis în judecată, ci şi cu foştii săi colegi.

Ca de pildă cu preşedinta secţiei penale din Tribunalul Bihor, Crina Muntean, prezentată pe site-ul administrat de prietenul magistratului, ziaristul Nicolae Pop, prin care Puşcaş a mai încondeiat şi pe alţii, ca fiind „judecătorul DNA” şi o bârfitoare.

Motivul? Audiată la CSM în timpul anchetei disciplinare împotriva judecătorului, Muntean a dezvăluit onest şi fără ocolişuri faptul că acesta era un „rezolvator” notoriu. Încercând să o ruşineze, Pop a publicat în întregime declaraţia judecătoarei, fără să-şi dea seama că n-a făcut decât să dea în vileag şi alte afaceri ale amicului său, care cerea de la colegi „sentinţe blânde” pentru prieteni şi se supăra foc atunci când nu le primea.

Pentru ca răzbunarea să fie completă, judecătoarei i s-au transmis pe forumul site-ului şi ameninţări, să o ţină „tot aşa” că are 3 copii şi nu ştie ce o aşteaptă, iar procurorului care l-a priponit pe Puşcaş i s-a făcut public numărul personal de telefon. Nu e cam mult, „justiţiarilor”?

3

3 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Razbunare prin... | 5 decembrie 2013 22:51

  Auzi bihorel,iar ai primit ordin de la purtătorul de cuvint al DNA Oradea,care se știe ca este amicul Judecatoarei cu care aceasta face schimb de informații neoficiale,sa aperi reputatia Judecatoarei?
  Laura gal si chirila stiu ei de ce răspund cu promptitudine la chemarea piticului! Dar ce nu stiu
  Cei trei este faptul ca declarația Judecatoarei este raspindita peste tot,au primit toti judecătorii
  Cit si mulți alții din oraș,pentru ca nu le vine sa creadă ca cineva a putut ajunge atit de jos si sa linga undeva pe pitic.Doare tacerea colegilor,pentru ca de șefi nu trebuie sa discutam.
  Conducerea tribunalului nu reactioneaza ,dar nici cu privire la modul in care un procuror DNA
  Oradea are cartela si intra nestingherit la sectia judecători !!!!????

 2. >> Postat de Internaut | 3 decembrie 2013 17:24

  Ziaristul NICU POP nu e cumva inculpat in Dosarul 746/111/2012 de la Tribunalul Bihor, sectia Penal, pentru inselaciune art. 215 Cp, cu termen de judecata 21 ianuarie 2014 (http://portal.just.ro), dosar disjuns din alte dosare penale incepute in 2006 pentru acea contrabanda cu tigari? Asta da ziarist, formator de opinie, luptator indarjit impotriva imposturii… Bravo media!

 3. >> Postat de UNU_ALTU | 3 decembrie 2013 13:12

  URMEAZA DOAMNA PUSCAS IN COMPLETAREA DOSARELOR – CUNOASTEM FOARTE BINE RELATIILE STRANSE ALE DOAMNEI PUSCAS INTERMEDIARA DE TRAS SFORI CU ANUMITI AVOCATI….ex CARMEN BUIBAS fosta colega care am inteles ca se afla deja in vizorul DNA ……SII etc…..etc….