Răfuială cu condoleanţe: Mesaj „falşilor liberali” între necroloagele deputatului Octavian Bot

Mai cunoscut prin faptul că în 25 de ani a schimbat partidele precum alţi politicieni costumele, mereu cu justificarea că doar cel în care tocmai intra era de dreapta, decât prin vreo lege pe care s-o fi gândit sau printr-un proiect de pe urma căruia alegătorii să vadă ceva concret, deputatul Octavian Bot a fost plâns de apropiaţi inclusiv prin necroloage în presa locală.

Dintre mesajele de „condoleanţe”, cel mai mult a ieşit în evidenţă, prin ciudăţenia lui, unul publicat marţea trecută în Jurnal Bihorean. Cu ocazia tristului eveniment, autoarea, o anume Voichiţa Popa Munteanu, a ţinut să le transmită „falşilor liberali” un mesaj dur. „S-a mai dus un om, Tavi Bot, cel care, în 2000, UFD-ist (Uniunea Forţelor de Dreapta – n.r.) fiind, i-a bătut pe falşii liberali cu un scor umilitor pentru aceştia. Nu l-au iertat până la moarte (poate nici acum!).

Aroganţa şi expansionismul celor din urmă nu sunt valori liberale”, a ţinut femeia să „combată” la rubrica de decese, dovedind chiar ea că nu doar „falşii liberali” nu ştiu să ierte şi să uite. Ci, iată, nici cei „adevăraţi”!


*
*