PSD desființează instituția Nașului

Iată că după decenii în care nașii au transportat zeci de generații de studenți, această instituție este desființată de PSD. De acum înainte studenții, masteranzii și doctoranzii vor avea gratuitate pe CFR.

Ideea în sine se vrea o compensare pentru membrii guvernului care sunt siliți să facă facultatea la senectute. Vestea este bună și pentru cei care fac doctorate, mai ales la Chișinău, cum a făcut ministrul Justiției.

Drumul până acolo nu doar că e lung și periculos, ci și deosebit de scump. Singurii care pierd la faza asta sunt nașii de pe trenuri, care de acum înainte vor trebui să se mulțumească cu șpăgile de la navetiști.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale