Cuib ratat: Garda Forestieră Oradea a vrut să-şi cumpere un sediu cu… 510.000 euro

Abia înfiinţată în 2015, Garda Forestieră Oradea are un apetit imobiliar de speriat. Bihorel a aflat că, după ce au luat în chirie, cu destinaţie de sediu, o casă impozantă din strada Mihail Kogălniceanu nr. 25, aflată vizavi de Pompieri, în schimbul unei sume lunare grăsuţe, conducerea instituţiei era gata să şi cumpere imobilul, cu o sumă de-a dreptul obeză.

Sens în care luna trecută, pe când lumea se gândea la sarmale şi cozonaci, a dat un anunţ că-şi caută să cumpere un spaţiu de cel puţin 600 metri pătraţi, gata amenajat pentru birouri, ultracentral, pe care putea da aproape 510.000 euro.

Anunţul a fost publicat discret în cotidianul Crişana şi i-a trimis pe eventualii nepoftiţi „pe cărări”, precizând că detalii suplimentare puteau fi obţinute pe portalul www.gardaforestiera.oradea@gmail.com, când de fapt site-ul real e oradea.gardaforestiera.ro.

Până la urmă, totuşi, oricât de prost făcut, anunţul n-a mai contat, procedura de achiziţie fiind anulată de Ministerul Mediului, care şi-a retras banii cu care trebuia finanţată. Probabil s-a văzut de hăt, din Capitală, că semăna mai degrabă cu o trânteală de pomină…


*
*