Profesor doctor docent Mircea Gordan susţine că la Sorbonica se face un „rahat pe băţ”

Firava mişcare studenţească orădeană a pus de un ziar pe care l-a numit Studentocraţia. Bieţii studenţi au primit o încăpere de câţiva metri pătraţi în care să-şi poată desfăşura activitatea alături de o asociaţie.

Între timp, acolo a fost băgat cu lingura de pantofi şi un chioşc pentru abonamente OTL. Ei bine, acum, dom’ doctor docent în debarale şi parcări, Mircea Gordan, specialist în T-uri şi detergenţi pentru femeile de servici, a dorit să-i evacueze pe studenţi.

Motivul? Acolo, tinerii nu fac nimic, adică fac, da’ un „rahat pe băţ”, zice directorul administrativ. Nimic mai adevărat, domn’ administrator! Dar fac şi studenţii ce au învăţat de la dascălii lor…

Eu aş merge mai departe şi, în spaţiul respectiv, aş băga şi un centru de colectare a metalelor, precum şi un mic aprozar. Dacă tot e varză învăţământul universitar românesc.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de oradeanca | 6 noiembrie 2013 00:16

    Rusine, mai bine va lasati de meserie, ati fost educat cu bata si ati ajuns mare profesor. Nu-i de mirare ca tinerii nu va suporta,viitorul e negru datorita oamenilor ca dvs. , nu au habar dar se baga (citez:”rahat”)

  2. >> Postat de bibicu | 25 octombrie 2013 14:17

    Eu am lucrat cu dotore docent asta(nu ca angajat, student, subaltern ci ca si contractant al unor lucrari la universitate). Habar n-are nici de manageriat, nici de administrat si nici de doctorat. E mare scula de bascula ca-l tine careva in carca, ca de nu, poate face pantofii in fata universitatii, ca altceva nu stie. La firma la mine nu l-as putea angaja mai mult de om de servici si nici asa nu stiu daca ar face fata, ca traiul bun l-a cam sleit de puteri.