Premierul Ponta a fost convocat de urgenţă la Washington de reprezentanţii Chevron

Cred că se lasă cu bubuială. Nemulţumiţi de comportamentul papuaşilor şi boşimanilor din judeţul Vaslui, patronii Chevron l-au convocat de urgenţă pe premierul Ponta pentru muştruluieli.

Primul nostru ministru se va întâlni cu şoferul şefului de birou pe Europa de Est, cu femeia de serviciu de la etajul 28 şi, evident, cu portarul de la intrarea în instituţie.

Se apreciază că discuţiile vor fi fructuoase, astfel că pe viitor nu se vor mai repeta actele de rebeliune care s-au înregistrat în ultima perioadă în colonia România. Mai mult ca sigur că Victor Viorel se va angaja plenar în faţa stăpânilor de la Washington că va respecta fără crâcnire ordinele acestora.

Aceasta este doar partea economică a vizitei, dar şeful Guvernului va avea întâlniri şi pe linie politică: se apreciază că va face tumbe pe peluza de la Casa Albă sub comanda majordomului lui Barack Obama.

La sosirea în ţară, premierul va ţine o conferinţă de presă de trei săptămâni la televiziunea Ghiţă TV, unde se vor arăta în detaliu beneficiile gazelor de şist pentru sănătatea românilor.


*
*