Poftim cultură! Criteriile concursului pentru şefia Centrului Culturii Tradiţionale, făcute după chipul şi asemănarea lui Adrian Dume

Tânărul liberal Adrian Dume, numit în urmă cu o lună director interimar al Centrului de Promovare a Culturii Tradiţionale, e ca şi câştigător al concursului pentru ocuparea funcţiei de manager, ce va avea loc pe 23 mai. Dume ar putea extrem de greu să rateze funcţia de vreme ce condiţiile de participare la concurs sunt croite după chipul şi asemănarea sa.

Ele prevăd studii de superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în Artă, Istorie sau Filologie, studii de doctorat în specialitatea studiilor absolvite şi studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice.

Culmea coincidenţei, Dume este absolvent al Facultăţii de Istorie, domeniu în care şi-a şi luat doctoratul în 2010, pentru ca în anul următor să-şi finalizeze şi un masterat în administraţie publică. Mai rămânea doar să se prevadă că aspirantul trebuie să fie omul preşedintelui CJ, Cornel Popa, să aibă 28 de ani împliniţi, să fie brunet şi să fie născut în Bucureşti.


*
*