Piramida cu furtun: Cum se răcoresc angajaţii Primăriei, pe caniculă (FOTO)

Săptămâna trecută, pe o arşiţă de puteai face omletă pe acoperişul sălii de lucru cu publicul, funcţionarii din celebra piramidă a Primăriei fierbeau în suc propriu, fapt pentru care şefii municipalităţii au luat măsuri corespunzătoare.

Pentru că aparatura de aer condiţionat nu mai făcea faţă, iar apa plată de la dozatoare nu îşi mai făcea nici ea efectul, conducerea a trecut la măsuri ferme.

Ca-n bancurile cu Bulă, vestea bună a fost că funcţionarii au fost trimişi la duş în timpul serviciului, vestea proastă a fost că scalda s-a făcut doar odată cu piramida.

În vârful construcţiei a fost montat un furtun cu aspersor pentru a spăla praful ce acoperea acoperişul piramidei, încălzind încăperea dedesubtul ei.

Ca efect, atmosfera a devenit, din toridă, doar caldă. Semn că oriunde ar fi ajuns tehnologia, la probleme româneşti funcţionează doar soluţiile româneşti…

13

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de MDM | 16 august 2013 09:29

    Ce sa ii faci cand montezi instalatii de climatizare subdimensionate doar de dragul de a castiga oferta. O instalatie de climatizare bine dimensionata trebuie sa fie cu 30 % mai mare decat necesarul incaperii. Cine a facut proiectul si cine a preluat lucrarea sa plateasca .