Pásztor a decis să nu spele rușinea cu pescuitul

Așa cum am prevăzut, termenul „demisie” lipsește din vocabularul președintelui Consiliului Județan, Pásztor Sándor. Omul e clar că-i supărat, nu neapărat că a mers să dea la pește, ci pentru că a fost prins.

De aceea, Consiliul Județean trebuie să se adapteze vremurilor. Păi, dacă erau măști la CJ, îl mai recunoștea cineva pe Pásztor pe malul bălții? Și ce se bășică lumea că a plecat cu mașina de serviciu, cumpărată printr-un proiect pentru sistemul de sănătate? Bucurați-vă că nu a plecat cu elicopterul SMURD-ului.

Ca să rezolve odată pentru totdeauna problemele ce pot apărea în timp de pandemie, Pásztor trebuie să aducă măști de gaze, să vedem cine-i mai recunoaște! Apoi n-ar strica și niște viziere. Numai așa, angajații care adorm cu capul pe tastatură nu mai riscă să se rănească la frunte.

Poate că și niște momeli de calitate ar face bine procesului de relaxare căruia îi sunt supuși angajații celei mai mari stațiuni balneare din județ, care încă nu și-a închis porțile.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale