Zece observații despre închiderea anului școlar

1. Vom avea o generație mai sănătoasă și mintal, că nu li se împuie capul cu prostii, și la trup: că nu-și mai cară ghiozdanele grele.

2. La Sorbonica, unii profesori vor cere compensații de 100 de euro pentru fiecare examen care se va da exclusiv online. Prietenii știu de ce.

3. Nu doar elevii trebuie să primească tablete, ci și unii dascăli. Tablete pentru calmarea nervilor.

4. Imediat după ce elevii vor fi dotați cu tablete și laptopuri, se va trece la următoarea fază de digitalizare: desființarea WC-urilor din curtea școlii.

5. Dacă măsura s-ar aplica și parlamentului, PIB-ul României s-ar dubla până la toamnă.

6. Este nesemnificativă perioada de întrerupere de șase luni, când carte nu se mai face de 30 de ani.

7. Cei mai afectați de întreruperea școlii sunt copiii defavorizați pentru care cornul și laptele era singura masă sigură pe zi.

8. Programul școală după școală va fi înlocuit cu cel intitulat „nicio școală”.

9. Pentru că nu se mai poate strânge fondul clasei și al școlii, părinții vor fi obligați să zugrăvească camera de studii a copiilor și să cumpere o bancă și un scaun.

10. Am reușit generalizarea învățământului la distanță. Urmează studiile la seral și la fără frecvență.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale