Păsăricile lui Puşcaş

Cine spune că judecătorul Mircea Puşcaş de la Secţia Penală a Curţii de Apel are „păsărici”, se înşeală. Ba din contră. Dacă ar fi avut „păsărici” nu ar fi apelat la serviciile unei profesioniste.

Cum vremurile sunt grele, domn judecător Mircică a imaginat un barter: vine învinuitul cu fata şi pleacă acasă singur, dar cu mai puţini ani de pârnaie.

Mă întreb dacă, funcţie de prestaţia domnişoarei, interlopul (aici mă refer exclusiv la inculpat, nu la magistrat) nu ar fi putut scăpa nepedepsit.

În vizorul DNA-ului a intrat şi colegul de robă al domnului Puşcaş, domnul judecător Traian Munteanu. Acesta e om serios, are o etate şi un proces de corupţie răsunător în spate (na, că şi rimează). La vârsta domniei sale nu mai poate fi corupt cu păsărici, aşa că s-a limitat la câteva mii de euro.

Acum, Curtea de Apel e un butoi cu pulbere. Puşcaş pare un tip cam reţinut, motiv pentru care a şi fost suspendat, iar Muteanu s-a pensionat. Deştept băiat. E mai convenabil să ieşi cu o pensie de 80 de milioane lunar decât să mănânci din banii statului arpacaş de 3 lei/zi cu cazarea inclusă şi vedere spre zăbrele.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de ze list | 27 februarie 2013 17:25

    sunt curios ce turnura va lua cazul asta