Parcarea lu’ Lenuţa: O „vedetă” Cancan Oradea şi-a parcat decapotabila în mijlocul şoselei

Bizonii Oradea, grupul dedicat ruşinării pe Facebook a şoferilor care îşi parchează aiurea maşinile, a prezentat săptămâna trecută un personaj care mai fusese pus la colţ nu demult, ce-i drept, pentru alte obiceiuri, ceva mai hard.

Este vorba despre blonda Lenuţa, „demascată” că-şi vinde fizicul prin Italia de către anonimii ce au deschis pagina Cancan Oradea, între timp zvărlită de pe internet. Posesoare a unei decapotabile de un roz ţipător, pentru care şi-a tras un număr personalizat, LNY, Lenuţa, zisă „Blondina Ta”, şi-a parcat maşina perpendicular pe una din cele două benzi ale bulevardului Decebal în zona clubului pentru manelişti Valentine’s.

Probabil că, după câteva pahare, blonda care se bucura că tariful i-a crescut după reclama făcută de „cancanişti”, nu s-a întors acasă cu maşina, ci a abandonat-o în mijlocul drumului. Mai ştii, poate o fi sperat că intră cineva în ea. În maşină adică…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Bubu | 30 iulie 2015 11:13

    Da, prostul nu-i prost destul daca nu-i si fudul! Daca nu sclipeste prin inteligenta, atunci macar sa iasa in evidenta cu masina, ca in alte parti este intuneric.

  2. >> Postat de bibi | 29 iulie 2015 07:16

    Nu ca tin cu fata, dar daca asta e perpendicular la voi…