Onoarea lui Bolojan: Primarul Oradiei s-a trezit propus… cetăţean de onoare al oraşului

De curând, pe site-ul pe care românii pot face petiţii online a apărut o cerere ciudată, către Consiliul Local Oradea, prin care li se cere aleşilor din municipiu să-l facă cetăţean de onoare pe primarul Ilie Bolojan.

Iniţiată de omul de afaceri şi directorul Patronatului din Industrie, Servicii şi Comerţ Ioan Popa Baciu, petiţia a adunat până săptămâna trecută abia ceva peste 400 de semnături, chiar dacă pe Facebook a strâns de vreo 5 ori mai multe „like”-uri şi cam 1.000 de distribuiri.

Bihorel felicită zecile de mii de orădeni maturi şi chibzuiţi, care, înainte de a apăsa cu degetul pe asemenea bazaconii exaltate, stau o clipă şi judecă, punându-şi întrebări simple şi de bun-simţ.

Ca de pildă „cum mama naibii să-l faci cetăţean de onoare pe primarul în funcţie, înainte să-şi fi terminat mandatul şi să dea seama pentru ce a făcut”?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Dan | 21 decembrie 2015 09:37

    Ca de pildă „cum mama naibii să-l faci cetăţean de onoare pe primarul în funcţie, înainte să-şi fi terminat mandatul şi să dea seama pentru ce a făcut”? CITITORII se intreaba pe ce planeta traieste autorul acestui articol, si il indeamna pe aceasta sa cerceteza toata situatia, astfel putand oberva ca 1. BOLOJAN NU E LA PRIMUL MANDAT! 2. Orasul era chiar NASOL inainte de venirea lui. Hai sa nu fim totusi rau voitori si subiectivi. Acum parca parca mai scoatem si noi olecuta capul in zona asta dominata de Cluj! Macar atat. Asa ca dragi jurnalisti, daca tot incercati sa fiti obiectivi, nu terfeliti in noroi de tot notiunea de deontologie a presei.